Avís Legal

Informació general

HORNO ESPIRALL, SA
Av. Vilafranca, 15-17. Pol.Ind. Sant Pere Molanta
Olèrdola
BARCELONA, 08799
CIF: A08856114
Telèfon de contacte: 938920428
Fax: 938181595
Correu electrònic: panrius@panrius.com
Dades registrals: Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona Tom 5510; Llibre 4812; Secció 2ª; Foli 19; Fulla 62996; Inscripció 1ª.

Dominis

www.panrius.com
www.fornrius.com
www.fornrius.cat

Objecte

L’objecte d’aquest lloc web és proporcionar informació sobre l’empresa

Propietat intel·lectual

Els drets de propietat intel·lectual i industrial derivats de tots els textos, imatges, així com dels mitjans i formes de presentació pertanyen per ells mateixos o com a cessionària, a Horno Espirall SA excepte que s’indiqui el contrari. Seran, per tant, obres protegides amb propietat intel·lectual per l’ordenament jurídic espanyol i s’hi podrà aplicar tant la normativa espanyola i comunitària, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.

Tots els drets reservats

En compliment de la Llei de la Propietat Intel·lectual es prohibeix de forma expressa la reproducció, distribució comunicació pública i utilització de la totalitat o part dels continguts sense el consentiment explícit de Horno Espirall SA.

Horno Espirall SA es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense previ avís, tant els continguts dels llocs webs com les seves condicions d’ús o per les condicions generals de contractació. Aquestes modificacions es podran realitzar, a través dels seus llocs web, de qualsevol forma que sigui admissible en dret i serà d’obligat compliment durant el temps que estiguin publicades a la web i fins que no siguin modificades per altres de posteriors.

Política d’enllaços i exempció de responsabilitat

Horno Espirall SA es fa responsable únicament de les pàgines web a les que l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts als seus llocs web i declara que en cap cas examinarà ni exercirà cap control sobre el contingut d’altres pàgines de la xarxa. Igualment, tampoc garanteix la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de pàgines alienes a la seva propietat a les que es pugui accedir a través dels enllaços.

Horno Espirall SA declara que ha adoptat totes les mesures de seguretat necessàries per evitar qualsevol dany que pugui derivar-se de la navegació per les seves pàgines web. En conseqüència, Horno Espirall SA no es fa responsable en cap cas dels eventuals danys que l’usuari pugui sofrir com a fruit de la navegació per Internet.