La varietat Moscatell, ja apreciada pels grecs i romans, és excel·lent com a vi de postres amb els dolços, sobretot amb pastissos de fruita, brioixos, puddings i fruits secs. El Moscatell Torres Floralis reafirma un bon torró de xocolata i li dóna el toc d’elegància necessària per completar l’exquisidesa del torró de xocolata amb un persistent i vibrant final.
El moscatell té una perspectiva aromàtica inconfusible molt característica de la seva varietat de raïm, amb seductors perfums florals (rosa, gerani, Maria Lluïsa). El paladar és voluptuós, concentrat però lleuger, ampli i de delicada sensualitat.
La xocolata aporta la base voluptuosa del torró i la seva cremositat. La combinació dels dos ingredients principals fan del torró de xocolata J. Rius amb Moscatell Torres Floralis una varietat imprescindible a les sobretaules d’aquest Nadal, per allunyar-se de les varietats més tradicionals del torró i endinsar-se en una nova dimensió exòtica de maridatges fins ara inèdits.