Torró de WhiskyEl torró J.Rius de xocolata amb whisky The Glenrothes és una varietat que s’està convertint en un clàssic en les taules Nadalenques. La seva excepcional qualitat és deguda a l’acurada selecció dels ingredients principals.

El Whisky The Glenrothes

La destil·leria de “The Glenrothes”, fundada el 1879, està situada al copstat de “The Burn of Rothes”, un riu que travessa el petit poblet de Rothes, en el cor de Speyside. Aquesta zona d’Escòcia és famosa por la qualitat i l’estil de la producció de whisky single malt.

L’aigua pura de muntanya de la regió atorga un fumat natural que és la principal característica d’un Malta Speyside, on el clima fred i humit ajuda al procés de maduració per assegurar que és el més complex i elegant des whiskies de malta.

El tipus de bóta utilitzada per The Glenrothes pot influir més en el sabor del whisky final que només el temps. El tipus de bótes utilitzades han estat escollides segons la seva excepcional qualitat entre les bótes de roure americà i espanyol.

La xocolata

La xocolata aporta la base voluptuosa del torró i la seva cremositat. La combinació dels dos ingredients principals fan del torró de xocolata J. Rius amb Whisky The Glenrothes una varietat imprescindible a les sobretaules d’aquest Nadal, per allunyar-se de les varietats més tradicionals del torró i endinsar-se en una nova dimensió exòtica de maridatges fins ara inèdits.